Uthyres kontor - Partille

Göteborgsvägen 88, Sävedalen, 433 63 Partille Objektnummer 10581762

Nybyggda kontorsrum mitt i Sävedalen

Adress
Göteborgsvägen 88 , 433 63 Partille
Lokaltyp
Kontorslokaler
18 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten kännetecknas som Glashuset. Bottenvåningen utgörs av motions- och butikslokaler. En trappa upp är det till största del kontorslokaler.
Läge
Nybyggda och miljösmarta tvåmanskontor med delade gemensamhetsutrymmen i "Glashuset". I samband med en omfattande renovering av Glashuset uppfördes sex kontorsrum med två arbetsplatser i varje rum. På dessa 18 kvm kommer ni med god marginal att få plats med två arbetsbord med tillhörande förvaring. Låt ert kontor ta vara på solens strålar i form av solcellerna som är placerade på den nya fasaden. Ta även tillfället i akt att njuta av en kopp kaffe på vår solterass.
Omgivning
Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel acess till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Närhet till bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille. Kringliggande bebyggelse består främst av handel, kontor, industri och bostäder.
Parkering
I anslutning till fastigheten finns gott om parkering.
Service
I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer. I anslutning till fastigheten erbjuds även service som mataffär, handel, träningsanläggning samt banktjänster.
Kommunikation
Närhet till bra busskommunikationer med buss 513 som tar dig till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
1

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10581762, Göteborgsvägen 88

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Jacob Öman
Uthyrare
  010-482 77 22
  070-608 77 22

a

B2B – Kontorsmöbler