Uthyres kontor - Stockholm

Arsenalsgatan 2, City, Stockholm Objektnummer 10583407

Attraktiv och fräsch kontorslokal om 94 kvm med ett centralt och representativt läge på Arsenalsgatan dikt intill Berzelipark i citykärnan.

Adress
Arsenalsgatan 2 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
94 m2
Årshyra:
6500 kr/m²

Objektbeskrivning

Omgivning
Unikt läge i Stockholms citykärna. Området vid Berzelipark och Kungsträdgården har länge utgjort ett nav för Stockholms bank och finansverksamhet. Här sitter man mitt i city och med närhet till allt.
Närservice
En uppsjö av trevliga restauranger i närområdet som bl.a. Berns, Wedholms Fisk., Vau de Ville, Lebanon Meze Lounge, Bistro Créme, Grands Veranda , Strand Hotell, B.A.R, Restaurang Arsenalen m.fl.
Endast någon minuters gångavstånd ligger dessutom Stureplan, Kungsträdgården. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Berzelipark, Skeppsholmen, Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk eller varför inte botanisera på Bukowskis!
Hela citykärnans shoppingutbud bakom hörnet.
Kommunikation
Mycket goda kommunikationer med omedelbar närhet till T-bana (blå linje Kungsträdgården), grön linje (Östermalm) ca 3 min alt några minuters promenad till T-centralen och Centralstationen. En uppsjö av bussar på Hamngatan samt vid Kungsträdgården (hållplats Karl XIIs torg bussar nr 2, 53, 55, 65, 76, 96, 191, 192, 193, 194, 195). Ett stort utbud av båtar vid Strömkajen likväl som Nybrokajen som erbjuder goda möjligheter till en trevlig och effektiv båtpendling.
Övrigt
Fräsch kontorslokal om 94 kvm med ett centralt och representativt läge på Arsenalsgatan intill Berzelipark i citykärnan. Lokalen har nyligen renoverats och har effektiva ytor samt genomgående parkettgolv.

Entré med gallergrind, modernt pentry med matplats för ca 6 personer. Halvrum som smidigt nyttjas för arbetsplats. Två stycken större rum med högt i tak, stora fönster som vetter ut mot Wahrensdorffsgatan, bra ljusinsläpp. Mindre wc som ligger i anslutning till ett av rummen. Ytterligare ett större wc-utrymme med dusch, kaklade väggar samt klinkersgolv. Allt i bra skick, bara att flytta in!

Tidigaste tillträde i september 2018.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1864

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10583407, Arsenalsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Novi Real Estate AB

Fredrik Lindén
Mobil:   010 - 33 11 340

  http://www.novire.se
a

B2B – Kontorsmöbler