Uthyres kontor, kontorshotell - Göteborg

Östra Hamngatan 17, Central, Göteborg Objektnummer 10586485

Toppmoderna kontor i anrik fastighet på bästa adressen i stan!

Adress
Östra Hamngatan 17 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
10 - 100 m2
Kontorshotell
10 - 100 m2
Totalyta
10 - 100 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Nordstans parkeringshus mitt emot fastigheten
Parkering
Nordstans parkeringshus mitt emot fastigheten
Övrigt
Vi erbjuder kontor i olika storlekar, från 9 kvm upp till 100 kvm. För att lyckas i affärsvärlden måste man lägga ned många timmar, använda sin tid klokt och fokusera på det som är viktigast för företaget. Dra fördel av ett privat kontor till den lägsta kostnaden. Du får tillgång till säker och snabb internetuppkoppling, administrativt stöd och kontorsmöbler. Allt är klart med en gång.

Allt detta ingår i hyran:

Företagsadress, bemannad reception, el, värme, vatten, fastighetsskatt, städning, affärslounge, 24/7 access till ditt kontor, trevliga köksmiljöer, tillgång till nätverksprinter/scanner, kontorsmöbler, 2 fria mötesrumstimmar/dag/företag i våra "Community meetingroom" och förstklassigt internet och WiFi. I hyran ingår även Global access till Regus affärslounger för dig och dina kollegor.

På detta center, våning 5, erbjuder vi även 100 kvm Co-Work miljö. En inspirerande miljö där det också är enkelt att nätverka med andra företagare.

Valfri avtalasperiod. Vi erbjuder även rullande avtal med endast en månads uppsäningstid.

Regus är världens största leverantör av flexibla kontorsplatser och kan motsvara behoven hos såväl stora som små företag. Vi förser varje dag mer än en miljon kunder med bekväma, högkvalitativa, fullt utrustade arbetsplatser där personer kan arbeta i antingen några minuter eller några år.

Välkommen att kontakta oss för mer information om Östra Hamngatan 17.

Mer information:
https://www.regus.se/office-space/sweden/goteborg/gothenburg-Östra-hamngatan?utm_source=objektvisionSE&utm_medium=portal.

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10586485, Östra Hamngatan 17

a

B2B – Kontorsmöbler