Uthyres kontor - Knivsta

Rubanksgatan 9, 741 71 Knivsta Objektnummer 10588919

Fantastiskt skyltläge mellan Arlanda och Uppsala längs E4:an

Adress
Rubanksgatan 9 , 741 71 Knivsta
Lokaltyp
Kontorslokaler
190 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Modern fastighet från början av 90-talet. Bra skyltläge ut mot E4an. Området präglas av de medicinsktekniska bolagen som finns etablerade. Lastportarna på framsidan av fastigheten mäter B1,7 x H2,05 meter.
Läge
Ett trevligt kontor högst upp i fastighetenn. Hela lokalen är genomgående med vita väggar och grått golv. Du har fönster i 3 väderstreck med utsikt över motorvägen åt ena hållet. Det är idag ett större konferansrum som ligger direkt till enrén. Det finns 2 toaletter i lokalen.

Kontor med både större och mindre arbetsrum. Möjligt att skapa öppna ytor.
Omgivning
AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell samt en bensinstation med servicebutik.
Parkering
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.
Kommunikation
Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.
Övrigt
Lasthissen mäter B2,2 x D3,45 x H2,3 meter och tar 1600 kg.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
3
Antal rum
8

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10588919, Rubanksgatan 9

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Andreas Ågren
  08-562 517 25


  http://www.fastpartner.se/
a