Uthyres kontorshotell - Uppsala

Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, 753 19 Uppsala Objektnummer 10589856

Adress
Suttungs gränd 2 , 753 19 Uppsala
Lokaltyp
Kontorshotell
12 m2
Månadshyra:
700 kr/m²
Årshyra:
8400 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 2 byggnader, varav den ena är det gamla posthuset som är ombyggt från grunden (Bäverns gränd 17). Den andra byggnaden är helt nybyggd (Suttungs gränd 2). First office är beläget en halv trappa upp, i den nybyggda delen med ljudisolerade fönster mot Kungsgatan och mot innergården.
Läge
Välkommen till vårt nya kontorshotell, First office i Uppsala Gate. Här bygger vi just nu 12 kontorsrum i storlekarna mellan 10-26 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, touchdownplatser, kök inkl. kaffe/te, internet och städning. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag som uppskattar nätverk med likasinnade, eller för er som önskar en flexibel kontorslösning. Uppsala Gate har det perfekta läget för tågpendlare. Tillträde under hösten 2018.

Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar mot korridoren. Väggarna är vitmålade och golven är försedda med en grafitgrå täckande matta. Rummen är möblerade med höj-/och sänkbara skrivbord, stol samt förvaringsmöbel. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum (avsett för ca 6 personer och ca 4 personer), kök med matplats, förråd/kopieringsrum.
Omgivning
Uppsala Gate har ett bra pendlarläge intill Resecentrum på Kungsgatan mitt i centrala Uppsala. First office har flexibla med rumsstorlekar för 1-4 personer. I fastigheten finns Elite hotel, Bishop arms och den populära lyxrestaurangen Miss Voon. Det finns även en rooftop bar med magnifik vy över hela stan.
Parkering
Det finns parkeringsplatser/garageplatser i fastigheten.
Service
Läget mitt i centrala Uppsala har ett rikt serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Det finns trevliga shoppingstråk och gallerior. För friskvård finns både yogacenter, flertalet gym och Centralbadet på gångavstånd. Stationen har goda luncher med populär uteservering. Inne i Resecentrum finns både caféer och flera alternativ till take awayluncher såsom sushi, baguetter och sallader.
Kommunikation
Uppsala Gate är beläget precis intill Resecentrum för både tåg och busstrafik över hela länet. Bättre pendlarläge kan man inte få tag på i Uppsala.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
2018
Våning
1
Antal rum
8

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10589856, Suttungs gränd 2

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Ellica Strindberg
Uthyrare
  010-482 71 22


a

B2B – Kontorsmöbler