Uthyres kontorshotell - Uppsala

Kungsängsvägen 27, Boländerna, 753 23 Uppsala Objektnummer 10589858

Adress
Kungsängsvägen 27 , 753 23 Uppsala
Lokaltyp
Kontorshotell
10 m2
Månadshyra:
380 kr/m²
Årshyra:
4560 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 7 byggnader i 3-4 våningsplan, och en stor gemensam grönskande innergård mellan husen. Mycket goda parkeringsmöjligheter.
Läge
Nu bygger Klövern ett nytt kontorshotell i vårt populära koncept, First office på Kungsporten. Kontorshotellet beräknas vara färdigställt för inflyttning under senhösten 2018. Det kommer finnas kontorsrum mellan 10-35 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamt mötesrum, internet, kök, kaffe/te, internet och städning och parkeringsplats. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag eller för er som uppskattar den flexibla kontorslösningen. Kungsporten har det perfekta läget för företagare!

First office kommer finnas på plan 2. Rummen får ljusa väggar och fönster. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom konferensrum, kök med matplats och grönskande innergård med sittplatser mellan byggnaderna runt Kungsporten.
Omgivning
Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 2 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.
Närservice
På Kungsporten fint ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen. Under hösten planerar även Klövern att flytta kontoret till Kungsporten, vilket innebär en direkt närhet till hyresvärden.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1988
Våning
2 / 3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10589858, Kungsängsvägen 27

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Ellica Strindberg
Uthyrare
  010-482 71 22


a

B2B – Kontorsmöbler