Uthyres kontor - Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 2, 194 61 Upplands Väsby Objektnummer 10590278

Representativt kontor på 4 tr i en fastighet som ger ett ljust och exklusivt intryck.

Adress
Johanneslundsvägen 2 , 194 61 Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorslokaler
194 m2

Objektbeskrivning

Läge
Välkommen till kontoret med det lilla extra.
Takvåning högst upp i fastigheten med fin utsikt. Kontoret har fina ljusa ytskikt med genomgående parkettgolv av hög standard. Den befintliga planlösningen ger perfekta förutsättningen för ett stort kontor där flera medarbetare sitter tillsammans. Här finns även generösa gemensamhetsytor och konferens.
För den som har behovet kan kontorsdelen lätt delas av från 2-5 kontorsrum.
Detta är en representativ fastighet med en stor välkomnande entré med fantastiskt ljusinsläpp och exklusiva materialval. Här skapas ett trevligt första intryck för kunder, besökare och företagets personal.

Lokalens planlösning är väl genomtänkt med öppna härliga gemensamhetsytor tillsammans med två större kontorsrum. Perfekt för verksamheter som vill ge ett seriöst intryck inför kunder och besökare. Lokalen har ett pentry, 2 stycken wc samt ett duschrum. Här fås även ljusinsläpp från 2 håll.
Parkering
Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder en otroligt populär lunchrestaurang rakt över gatan. Ett stenkast bort har du även en populär hotellkedja, mataffär samt gym och träningsmöjligheter.
Kommunikation
Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage. Det finns även en besöksparkering precis utanför. Med busslinje som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Våning
5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10590278, Johanneslundsvägen 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a