Uthyres kontor - Solna

Vretenvägen 13, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10590282

Mycket fräsch och välplanerad lokal i bästa läget i Solna strand. Öppen planlösning med mötesrum och gott om förvaring. Bara att flytta in!”

Adress
Vretenvägen 13 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
234 m2

Objektbeskrivning

Läge


Lokalen har öppen planlösning för 14 arbetsplatser samt några mötes- och samtalsrum.
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.
Närservice
Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger varav den mycket populära Villa Wera, vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen, finns i fastigheten. Här finns även pressbyrå, frisör och gym i området. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd cirka fem minuter bort i Sundbybergs centrum.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med Solna strands tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.
Övrigt
Tillträde tidigast februari 2018

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1970
Våning
2 / 5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10590282, Vretenvägen 13

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler