Uthyres kontor - Solna

Hemvärnsgatan 15, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10590287

Möjligheternas lokal med härlig takhöjd och mycket ljus.

Adress
Hemvärnsgatan 15 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
398 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Kontorsfastighet
Läge


I denna lokal går det att skapa något lite utöver det vanliga kontoret. I entrén bygger vi nya grupper och plats för trevlig lounge. En trappa leder ner till öppet landskap med mötesrum i mittkärna.
Förslag på planlösning bifogas men här finns alla möjligheter att vara med och påverka från början. Det enda som är satt är pentry- och wc lägen.
I fastigheten finns det ett eget gym för fastighetens hyresgäster samt omklädningsrum, duschar och bastu. En restaurang, cykelförråd och parkeringsplatser.
Omgivning
Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter!
Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området.
Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter.
Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme.
Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för 1 200 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för 1 500 kr per plats och månad.
Service
Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med Solna strands tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1972
Våning
10 / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10590287, Hemvärnsgatan 15

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler