Uthyres kontor - Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby Objektnummer 10590299

Trevlig kontorslokal om 109 kvm med högt i tak och öppen planlösning. Ytskiskten i lokalen är nya och håller hög standard.

Adress
Johanneslundsvägen 3 , 194 61 Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorslokaler
109 m2

Objektbeskrivning

Läge
Lokalens öppna planlösning, generösa takhöjd och genomtänkta ytskikt gör detta kontor till ett toppalternativ.
Fastigheten har varmgarage och kopplat till varmgaraget finns lagerytor om 15-150 kvm med god tillgänglighet.
Parkering
Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.
Kommunikation
Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
i
Begär mer info

Objekt 10590299, Johanneslundsvägen 3

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Christopher Johansson
Marknadschef
  08-562 517 07


  http://www.fastpartner.se/
a