Uthyres kontor - City

Kungsgatan 29, City Objektnummer 10590712

Högst upp i huset på Kungsgatan 29 finns nu husets finaste lokal ledig. Detta är rätt lokal för företaget som söker en representativ lokal på bästa adress!

Adress
Kungsgatan 29 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
215 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989. Area; ca 215 m² enligt fastighetsägaren.
Läge
Lokalytan är uppdelad på 6 rymliga rum. Här finns även ett lite mindre samtalsrum. I lokalens mitt finns en öppen social yta med plats för såväl personal som väntande besökare. Lokalen är utrustad med tre fräscha wc varav en med dusch. Pentryt är snyggt och rymmer ca 6 matplatser. Det finns också städförråd samt kopieringsutrymme.

Lokalen är fantastiskt ljus då den är belägen högst upp i huset med lanterniner i taket. Ytskikten är i fint skick.

Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 med bättre lastmöjligheter för en smidig inflyttning. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.
Omgivning
Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.
Parkering
Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.
Service
Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Våning
9

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10590712, Kungsgatan 29

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler