Uthyres kontor - Stockholm

Strömögatan 7, Kista, 164 40 Stockholm Objektnummer 10590819

Ljus kontorslokal med rumslösning och separat pentry.

Adress
Strömögatan 7 , 164 40 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
760 m2
Månadshyra:
125 kr/m²
Årshyra:
1500 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Läge
Hyr en ljus och trevlig kontorslokal med rumslösning och större konferensrum. Lokalen kan till att börja med hyras under en ettårsperiod med ett års förlängning i taget. Fastigheten är belägen ett stenkast från Kistamässan.
Omgivning
En kort promenad bort hittar man Kista Galleria med sitt rika serviceutbud och sina generösa öppettider. I Kistas kontorskvarter finns även flertalet lunchrestauranger i nära anslutning till fastigheten. Fastigheten är belägen nära Kistamässan och Victoria Tower som inrymmer både hotell, kontor, konferens, restaurang och Skybar vilket bidrar till den aktiva omgivningen.
Service
I närområdet finns det både restauranger, frisör, kiosk och blomsteraffär. En populär cykelaffär har etablerat sig här och är välbesökt då många cyklar till och från Kista. Kista Galleria, som ligger några minuters promenad bort erbjuder det mesta som man kan tänkas behöva, en av Sveriges mest välbesökta Gallerior.
Kommunikation
Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg eller buss. Pendeltåget (Helenelund) går numera direkt till Arlanda och Uppsala. För den bilburne är förbindelserna goda både i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma stannar i Kista.
i
Begär mer info

Objekt 10590819, Strömögatan 7

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Johan Fridén
Fastighetsförvaltare
  010-482 71 05


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler