Uthyres kontor - City

Rimbogatan 8, City Objektnummer 10590838

Inte långt från Stureplan finns detta representativa kontor med gammaldags prägel ledigt för uthyrning!

Adress
Rimbogatan 8 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
101 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1928. Rimbogatan 8 är adressen, men det går också att använda Birger Jarlsgatan 36 entré och gå genom huset till lokalen.
Läge
Lokalen har en rumsindelad planlösning. Här finns två större arbetsrum, ett mycket fint konferensrum med fransk balkong, ett mindre arbetsrum för 1 person samt en innerhall med plats för reception och väntande besökare. Lokalen har ett riktigt kök med spis och kolfilterfläkt, wc samt ett omklädningsrum med dusch. Lokalen har en härlig atmosfär med tidstypiska detaljer bevarade från byggnadsåret. Här finns stuckaturer, spegeldörrar, fiskbensparkett, serveringsgång och en vacker öppen spis. Takhöjden och den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av ljus och rymd – här kommer definitivt personalen att trivas! Kontoret erbjuder lugn atmosfär som ger medarbetarna arbetsro samtidigt som de kan inspireras av stadens puls som finns alldeles utanför dörren.

Bredbandsmöjligeter: Fiber finns förberett via Stockholms Stadsnät. ComHem finns anslutet till fastigheten.

Ventilation: självdrag.
Omgivning
Fastigheten är belägen alldeles intill Humlegårdsparken och Kungliga Biblioteket. I närområdet finns många välkända & spännande företag etablerade.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i kringliggande gator och i parkeringshus (exempelvis på Q-park på Birger Jarlsgatan 51 och Stockholms Parkering på David Bagares gata 7).
Närservice
Fastighetens geografiska läge har många fördelar. Att hyra kontor på denna adress innebär gångavstånd till Citys och Östemalms utbud av all tänkbar service. Det är gångavstånd till mängder av trevliga restauranger, caféer, apotek och systembolag. Utanför dörren finns alla tänkbara shoppingmöjligheter. Stureplan ligger inom några minuters gångavstånd med Sturegallerians gedigna utbud av butiker och caféer. Det är även nära till Kungsgatan och fashionabla Bibliotekstan. Rakt över gatan finns biograferna Sture & Zita samt 7-eleven.
Kommunikation
Ett flertal innerstadsbussar passerar strax utanför porten, 2:ans (Sofia-Norrtull) hållplats ca 150 m bort. Inom några minuters promenad ligger både t-banestationerna Rådmansgatan och Östermalms Torg där grön respektive röd linje passerar.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Våning
2

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10590838, Rimbogatan 8

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler