Uthyres kontor - Malmö

Östra Varvsgatan 2, Västra Hamnen, 211 75 Malmö Objektnummer 10591078

Modernt kontorsplan centralt beläget i Västra Hamnen

Adress
Östra Varvsgatan 2 , 211 75 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
925 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
En modern fastighet med fin arkitektur, bestående av fem våningsplan.
Läge
På centralt läge kan vi erbjuda en rymlig kontorslokal som täcker hela andra våningsplanet i en modern kontorsfastighet. Idag består ytan av öppet kontorslandskap, flertalet mindre kontor/samtalsrum samt tre större konferensrum. Vid pentryt erbjuds generösa ytor som blir en trevlig mötesplats för fika- och lunch. Lokalen lämpar sig väl till det större företaget som värderar närheten till kommunikationer, service och citypuls. Kontorsytan behöver en uppfräschning och ger möjlighet att påverka materialval och planlösning.

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.
Omgivning
Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.
Parkering
Begränsat antal parkeringsplatser finns att tillgå, men möjlighet finns att hyra parkeringsplats i intilliggande parkeringshus.
Service
I området erbjuds många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutiker, systembolag, bank, apotek, frisörer och gym i absolut närhet.
Kommunikation
Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns naturligtvis även stadsbuss att ta den sista biten, hållplatsen är då precis utanför fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
2

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10591078, Östra Varvsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler