Uthyres kontorshotell - Stockholm

Arenavägen 33, Globen City, 121 77 Stockholm Objektnummer 10591263

Nytt First Office kontorshotell med full service i attraktivt läge nära kommunikationer i Globen city

Adress
Arenavägen 33 , 121 77 Stockholm
Lokaltyp
Kontorshotell
8 - 12 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Arenan 6 ligger närmast Gullmarsplan och innehåller kontor, restauranger och garage. Fastigheten består av två byggnader med 8 resp. 9 våningar. Den ena byggnaden är byggd i souterräng och har ingång från både plan 3 och 4. Flera av lokalerna har terrass. Hissförbindelse direkt från garaget till kontorsplanen.
Läge
På bästa läge i Globen city högt uppe i fastigheten öppnar nu First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda kontorsrum, där du kan arbeta effektivt och samtidigt bli del av ett nätverk med likasinnade på kontorshotellet. Vi har egen personal på plats som kan assistera er verksamhet. Det är enkelt att hyra plats på First office. Det mesta är inkluderat i hyran, så att ni kan fokusera på er verksamhet. På First Office Globen city finns 45 rum i storlekarna 8-29 kvm anpassade för 1-4 personer.

Just nu har vi lediga rum mellan 8-12 kvm. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt. Rummen är möblerade med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp och skrivbordslampa.
Omgivning
Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.
Parkering
Inomhusgarage med 1500 parkeringsplatser samt inhägnat cykelförråd.
Service
Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.
Kommunikation
Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan på gångavstånd.
Övrigt


Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1991 - 1993
Våning
8 / 8

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10591263, Arenavägen 33

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Sofia Persson Borg
Fastighetsförvaltare
  010-482 72 09


a

B2B – Kontorsmöbler