Uthyres kontorshotell - Stockholm

Arenavägen 33, Globen City, 121 77 Stockholm Objektnummer 10591266

Nytt kontorshotell med fullservice i eftertraktade Globenområdet.

Adress
Arenavägen 33 , 121 77 Stockholm
Lokaltyp
Kontorshotell
10 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Arenan 6 ligger närmast Gullmarsplan och innehåller kontor, restauranger och garage. Fastigheten består av två byggnader med 8 resp. 9 våningar. Den ena byggnaden är byggd i souterräng och har ingång från både plan 3 och 4. Flera av lokalerna har terrass. Hissförbindelse direkt från garaget till kontorsplanen.
Läge
På bästa läge i Globenområdet högts upp i huset öppnar First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Samtidigt blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. Vår personal på plats tar hand om dig och hjälper dig med stort och smått så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Inget krångel, bara enkelt. Hos oss behöver du inte bekymra dig över tillkommande kostnader, det mesta du behöver ingår nämligen. Allt för att du ska kunna fokusera på ditt och arbeta effektivt. Det är en trygghet som företagare att veta vad man betalar varje månad.

Detta rum är 10 kvm och anpassat för en person. Det är möblerat med höj- och sänkbart skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp, skrivbordslampa och papperskorg.
På First Office Globen finns 45 rum i storlekarna 8-29 kvm lämpliga för 1-4 personer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt.
Omgivning
Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.
Parkering
1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.
Service
I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.
Övrigt
First Office är Sveriges största kontorshotellskedja. Vi har ca 60 kontor i 19 städer och över 600 hyresgäster. Alltifrån egenföretagare till multinationella bolags lokala filialer är hyresgäster hos First Office.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1991 - 1993

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10591266, Arenavägen 33

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Sofia Persson Borg
Fastighetsförvaltare
  010-482 72 09


a

B2B – Kontorsmöbler