Uthyres kontor - Gamla Stan

Ferkens Gränd 1, Gamla Stan Objektnummer 10592582

Unik lokal på eget våningsplan i en spännande gränd i hjärtat av Gamla Stan ledig för uthyrning! Lokalen passar det lilla företaget som söker en lokal med bra läge och hög trivselfaktor.

Adress
Ferkens Gränd 1 , Gamla Stan
Lokaltyp
Kontorslokaler
100 m2

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen har en storrumslösning och ytan fördelas på tre rymliga rum, pentry med bra förvaring, wc samt förråd. En hiss går rakt upp i lokalen. Lokalen har vackra fönster med speglade nischer, ett härligt trägolv av breda furutiljor samt höga golvsocklar i vissa rum. Lokalens tre entrédörrar försedda med gallergrindar gör den flexibel i sin användning. Ventilation: Självdrag. Bredband: It-mästaren är bredbandsleverantör och fiber finns indraget i lokalen.
Omgivning
Gamla Stan i Stockholm är en världsberömd stadsdel, känd för dess mysiga småbutiker, dess anrika smala gränder och torg samt sin historia. Slussens framtida utseende kommer i allmänhet lyfta Slussen och i synnerhet södra delarna av Gamla Stan enormt. Ferkens Gränd har ett mycket bra och icke trafikstört läge i Gamla Stan.
Parkering
Enklast parkerar man på Skeppsbron, Slottsbacken eller Skeppsholmen enligt stadens tariff. Parkeringsgarage finns även under Slottsbacken.
Närservice
I Gamla Stan finns hundratals restauranger, mängder av mysiga caféer och butiker med mera. Du har den välsorterade Munkbrohallen på Munkbroleden, Coop Nära med postservice vid Järntorget samt Apotek. Kort och gott så har du här all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.
Kommunikation
Gamla Stans t-banestation som trafikeras av både röd och grön linje ligger ca 600 m från fastigheten. Det är också gångavstånd till Kungsträdgårdens t-bana där blå linje passerar samt Slussen med t-bana, Saltsjöbanan och Stockholms största bussterminal. Busslinjerna 43, 46, 55, 37, 71 och 76 passerar Skeppsbron inom kort gångavstånd från lokalen. Busslinje 3 och 59 passerar Munkbroleden. Det tar Dig ca 15 minuter att gå till Stockholms Centralstation där fjärrtåg, pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår. Inom kort gångavstånd avgår färjorna som på 8 minuter tar Dig till Djurgården och Gröna Lund.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst.
Våning
2

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10592582, Ferkens Gränd 1

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler