Uthyres kontor - Sollentuna

Hammarbacken 10-14, Sollentuna, Sollentuna Objektnummer 10593869

Trivsam kontorslokal (453 kvm) med strategiskt läge, närhet till Arlanda flygplats, Kista och Stockholm city.

Adress
Hammarbacken 10-14 , Sollentuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
453 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunrankning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkan med kommunen, men även med varandra.
Parkering
1991
Service
Inom nära räckvidd nås Stinsen Köpcentrum och Sollentuna Centrum med stort utbud av affärer, cafeér/restauranger och all tänkbar service.
Kommunikation
1991
Övrigt
Tillsammans med KGK Fastigheter kan vi nu erbjuda moderna och trivsamma kontorslokaler som passar utmärkt för företag som ställer höga krav på effektiva lokaler och goda kommunikationer. Lokalerna erbjuder möjlighet till kontorslandskap så väl som enskilda rum med generösa ljusinsläpp. Mötesrum, pentry/kök och arkiv/förråd placeras med fördel i husets mittkärna. Lasthissar finns så att man enkelt kan transportera gods mellan huset lastkaj och kontoren. I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang som även erbjuder möjlighet att hyra större konferensrum för kundevent, utbildning, utställningar mm. Som hyresgäst har man även tillgång till husets motionshall med tillhörande omklädningsrum, bastu och relax. På fastigheten finns också möjlighet till parkering både i garage och utomhus. Förutom ett fantastiskt skyltläge så innebär även närheten till Järvafältet möjligt till uppfriskande lunchpromenader och motionsträning.

Ritningar finner du prospektet nedan.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1991
i
Begär mer info

Objekt 10593869, Hammarbacken 10-14

m
Kontaktuppgifter

Thule Fastighetsutveckling AB

Claes Wallberg
Tel:   08-555 199 20
Mobil:   070-880 83 13

  http://www.thulefastighetsutveckling.se/
a

B2B – Kontorsmöbler