Uthyres kontor - Stockholm

Riddargatan 7A, City, Stockholm Objektnummer 10594271

Fin lokal i en anrik fastighet från år 1912, perfekt belägen mitt emellan Stureplan, Nybroviken och Östermalmstorg.

Adress
Riddargatan 7A , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
672 - 765 m2
Årshyra:
3975 kr/m²

Objektbeskrivning

Omgivning
City på gränsen mot Östermalm. Området har de senaste åren fått en ansiktslyftning och snart kommer Nya Östermalmshallen att invigas. Här finns direkt närhet till shopping och nöjen, men samtidigt nära till fina grönområden och vatten.
Närservice
Fastigheten ligger mycket centralt i Stockholm med direkt närhet till all tänkbar service och gott om restauranger. I området finns förutom butiker, gym och hotell även många populära restauranger såsom Riche, Strandvägen 1 och PA & Co.
Kommunikation
Inom ca 100 m finns Tunnelbana Östermalmstorg och ett flertal bussar samt spårvagn som trafikerar i området. Från Nybrokajen kan man även ta båt till bl.a. Nacka och Lidingö.
Övrigt
Fin lokal i en anrik fastighet från år 1912, perfekt belägen mitt emellan Stureplan, Nybroviken och Östermalmstorg. Lokalen har utsikt över takåsarna och här finns fina fönsternischar, burspråk och balkonger som normalt inte går att återfinna i dagens kontorsstrukturer. Fastigheten är ombyggd till kontor med modern standard och teknik. Vacker och representativ entré.
i
Begär mer info

Objekt 10594271, Riddargatan 7A

m
Kontaktuppgifter

Komfast

Komfast
Tel:   08-678 04 00

  http://www.komfast.se
a

B2B – Kontorsmöbler