Uthyres kontor, produktion - Stockholm

Sorterargatan 37, Vinsta, 162 50 Stockholm Objektnummer 10595129

Trevlig lokal som använts till produktion av elektronikkomponenter.

Adress
Sorterargatan 37 , 162 50 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
1341 m2
Produktionslokaler
1341 m2
Totalyta
1341 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta, företagsområdet i Vällingby, invid COOP-stormarknad och har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Det finns en lunchrestaurang i fastigheten och gott om parkeringsmöjligheter.
Läge
Lokal med tillgång till egen lastport, flertalet parkeringsplatser samt förrådsrum. Lokalen består till främsta del av produktionsytor men har även ett större pentry, konferensrum samt kontorsytor.
Omgivning
Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området
Service
I området finns flertalet populära lunchrestauranger samt matbutiker och apotek. Vällingby City ligger endast ca 10 minuters gångavstånd från fastigheten.
Kommunikation
Kommunikationerna till Vinsta är goda med både flertalet busslinjer som trafikerat området samt närhet till tunnelbanan. Tunnelbanestationen Johannelund ligger endast ett par minuters promenad från fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter finns utanför fastigheten.
i
Begär mer info

Objekt 10595129, Sorterargatan 37

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Johan Forsberg
Fastighetsförvaltare
  010-482 71 45


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler