Uthyres produktion, lager/logistik, övrig lokaltyp - Kungsängen

Symmetrivägen 9, Brunna, Kungsängen Objektnummer 10596560

Möjlighet att skräddarsy sin lokal.

Adress
Symmetrivägen 9 , Kungsängen
Lokaltyp
Produktionslokaler
1000 - 10000 m2
Lagerlokaler
1000 - 10000 m2
Övriga lokaler
1000 - 10000 m2
Totalyta
1000 - 10000 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Fastigheten ligger i expansiva Brunna industrimområde där många företag har valt att etablera sig. Perfekt läge för lager, industri och logistik med närhet till E18.
Service
I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.
Kommunikation
Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt läge nära E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.
Övrigt
Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjuda er en skräddarsydd lösning. Att hitta något att hyra om man har speciella önskemål är nästintill omöjligt. Att bygga nytt enligt era egna önskemål ger er lönsamhet i den egna verksamheten då flöden kan effektiviseras. Vi kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för just er verksamhet.

Välkommen att kontakta oss för mer information! Stendörren är ett renodlat fastighetsbolag med fokus på lager- och industrifastigheter i Stockholmsregionen. Med en tydlig strategi för varje fastighet och en stark närvaro uppnår de långsiktiga samarbeten med sina hyresgäster.

Lokaler som gör skillnad: Stockholm växer snabbare än någonsin och Stendörren vill hjälpa till att utveckla huvudstaden i takt med att det sker. De gör det genom att köpa upp fastigheter och mark i tillväxtområden på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City. Sedan utvecklar de dem tillsammans med sina hyresgäster så att de passar just deras behov. Det här skapar inte bara liv och rörelse på platser som tidigare har varit öde, de konkurrenskraftiga hyrorna hjälper företag att etablera sig och växa och erbjuda nya arbetstillfällen.
i
Begär mer info

Objekt 10596560, Symmetrivägen 9

m
Kontaktuppgifter

Stendörren Fastigheter AB

Ksenia Glans
Tel:   08 518 331 10
Mobil:   070-949 03 46

  http://www.stendorren.se
a

B2B – Kontorsmöbler