Uthyres kontor, utställning, produktion, övrig lokaltyp, utbildning - Vinsta

Sorterargatan 9, Vinsta Objektnummer 10596777

Anpassningsbar kontorslokal i expansiva Vinsta! Bra skyltläge och goda kommunikationer med gångavstånd till t-bana.

Adress
Sorterargatan 9 , Vinsta
Lokaltyp
Kontorslokaler
1900 m2
Utställningslokaler
1900 m2
Produktionslokaler
1900 m2
Övriga lokaler
1900 m2
Utbildningslokaler
1900 m2
Totalyta
1900 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1964.
Läge
Lokalens planlösning utgörs idag av en mix av kontorsrum och öppna ytor. Flexibel planlösningen är dock flexibel och lokale ytorna kan öppnas upp eller rumsindelas mer efter behov. Här finns möjlighet att skapa en modern och representativ lokal då fastighetsägaren är öppen förr att anpassa ytorna efter önskemål. Det är möjligt att dela av lokalen men fastighetsägaren kommer inte att börja med att dela lokalen för en mindre yta. Lasthiss går att nyttja via lokalen i entréplan.
Lokalen passar för kontor och lättare produktion. Eventuellt kan också skola för vuxenutbildning fungera här.
Omgivning
Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Vinsta Handelsplats i Johannelund. Handelsplatsen i Vinsta är sammanlagt 25 000 kvadratmeter stor och består av äldre industrilokaler som byggts om för att passa bl.a. handel. Förbifart Stockholms på- och avfarter byggs i nära anslutning till Johannelunds T-banestation.
Parkering
Gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator samt på gården bakom huset där det finns möjlighet att hyra p-tillstånd av fastighetsägaren.
Service
Snett över gatan ligger Vinsta Gross. Kort gångavstånd till Vinsta Handelsplats med bl.a. Coop Forum. Flera trevliga restauranger finns i de närmsta kvarteren. Det är ca tio minuters gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera.
Kommunikation
Goda kommunikationer med endast ett fåtal minuters promenad till Johannelunds T-banestation (grön linje). Bra bussförbindelser; linje 116 passerar knappt 200 m bort (Vällingby-Spångastation), linje 179 passerar ca 400 bort (Vällingby - Spånga -Tensta - Kista – Sollentuna) och buss 543 (Vällingby - Vinsta - Jakobsberg). Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1964
i
Begär mer info

Objekt 10596777, Sorterargatan 9

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler