Uthyres kontor - Stockholm

Tegeluddsvägen 98, Gärdet, 115 28 Stockholm Objektnummer 10596829

Välkommen in till ett kontor där man kan arbeta med extern besöksyta och intern arbetsyta. Lokalerna förs samman med en bra interntrappa.

Adress
Tegeluddsvägen 98 , 115 28 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
3711 m2
Månadshyra:
266 kr/m²
Årshyra:
3200 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten byggdes initialt till JM och var deras nya Huvudkontor på 80-talet. Den är på 27 000 kvm totalt i 6 plan med två stora öppna ljusgårdar som kan samnyttjas av flera hyresgäster. I entréplan finns även restaurang och en inredningsbutik. Den ligger fint belägen vid Lidarängsvägen och det nya bostadskvarteret 79&Park. Fönstersättningen är tät vilket ger mycket ljus in i kontorsytorna.
Läge
De traditionella mötesrummen byts ut till att ha olika former för att kunna användas för varierande ändamål. Här ser vi även över möjligheterna att nyttja samma ytor för olika syften. Exempelvis ska den gemensamma lunchytan även kunna användas för företagens större evenemang och månadsmöten och inte endast som personalmatsal. Detta tror vi skapar större dynamik, kreativitet och trivsel för de som vistas i lokalerna.
Omgivning
Gärdet ligger i direkt anslutning till fastigheten och ingår till största delen i nationalstadsparken. Möjligheterna för friskvård är oändliga i och omkring Gärdet. Aktiviteter anordnas året om här finns även utegym och Kampementsbadet som flitigt nyttjas sommartid.
Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här ska en hållbar blandstad med
12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser tillskapas. Starten sker med fokus kring Frihamnen och området mot Gärdet ligger i en senare etapp. Staden växer och möjligheterna finns i dessa omgivningar.
Parkering
Garageplats går att hyra för 2 000 SEK/p-plats/månad.
Service
Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.
Kommunikation
Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 72 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att via nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.
Övrigt


Förutom de friluftsaktiviteter som olika grupper erbjuder på Gärdet finns även gym som SATS och 24Fitness inpå knuten. Glöm inte heller Kampementsbadet och det stora utomhusgym som nyttjas flitigt sommartid. Tänk vilken lyx att få etablera sig i ett område som erbjuder så många möjligheter för friskvård.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1981
i
Begär mer info

Objekt 10596829, Tegeluddsvägen 98

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Sophie Ring
Uthyrare
  010-151 63 03


  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler