Uthyres kontor, butik, övrig lokaltyp - Örebro

Karlsdalsallén 42, Örebro, Örebro Objektnummer 10596841

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.

Adress
Karlsdalsallén 42 , Örebro
Lokaltyp
Kontorslokaler
185 m2
Butikslokaler
185 m2
Övriga lokaler
185 m2
Totalyta
185 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Utmärkt läge med närhet till både stadsmiljö och lummiga grönområden. Här finns det härliga grönområden runt hörnet, så som Grönpepparparkens IP som ligger strax intill fastigheten. Samtidigt är det endast en kort promenad till Örebro Universitet.
Närservice
I området kring fastigheten finns ett flertal restauranger. Till Örebros centrum är det knappt ca 30 minuters promenad. Örebro golfbana och ICA Maxi finns inom kort gångavstånd. I Grönpepparparken som ligger ett stenkast från fastigheten finns även ett utomhusgym.
Kommunikation
Från busstationen Mejramvägen som ligger strax intill lokalen tar du dig smidigt med busslinje 6 till bland annat Örebros centrum. Det går även att ta en promenad om knappt ca 30 minuter till Stortorget och Örebros centrum.
Övrigt
Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro. I denna nyproducerade fastighet som nyligen blivit färdigställd finns en vakant lokal om ca 185 kvm i markplan med stora skyltfönster mot en vältrafikerad gata. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet.

Bostadsfastigheten ligger i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen. När den nya stadsdelen är färdigställd kommer den rymma cirka 3 000 nya bostäder i ett fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.
i
Begär mer info

Objekt 10596841, Karlsdalsallén 42

m
Kontaktuppgifter

Komfast

Komfast
Tel:   08-678 04 00

  http://www.komfast.se
a

B2B – Kontorsmöbler