Uthyres kontor, butik, övrig lokaltyp - Örebro

Karlsdalsallén 41, Örebro, Örebro Objektnummer 10596842

Unikt tillfälle att etablera en butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.

Adress
Karlsdalsallén 41 , Örebro
Lokaltyp
Kontorslokaler
40 m2
Butikslokaler
40 m2
Övriga lokaler
40 m2
Totalyta
40 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Utmärkt läge med närhet till både stadsmiljö och lummiga grönområden. Här finns det härliga grönområden runt hörnet, så som Grönpepparparkens IP som ligger strax intill fastigheten. Samtidigt är det endast en kort promenad till Örebro Universitet.
Service
I området kring fastigheten finns ett antal restauranger. Till Örebros centrum är det knappt ca 25 minuters promenad. Örebro golfbana och ICA Maxi finns inom kort gångavstånd. I Grönpepparparken som ligger ett stenkast från fastigheten finns även ett utomhusgym.
Kommunikation
Närbelägna busshållplatsen på Mejramvägen trafikeras av busslinje 6. Med bussen når man Örebro centrum efter ca 15 minuter. Det går även att ta en promenad om knappt ca 30 minuter till Stortorget och Örebro city.
Övrigt
Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet.
Bostadsfastigheten ligger i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen. När den nya stadsdelen är färdigställd kommer den rymma cirka 3 000 nya bostäder i ett fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.
i
Begär mer info

Objekt 10596842, Karlsdalsallén 41

m
Kontaktuppgifter

Komfast

Komfast
Tel:   08-678 04 00

  http://www.komfast.se
a

B2B – Kontorsmöbler