Uthyres butik - Eskilstuna

Kungsgatan 9, Centralt, 632 20 Eskilstuna Objektnummer 10597085

Butikslokal i bra läge med generösa skylt ytor.

Adress
Kungsgatan 9 , 632 20 Eskilstuna
Lokaltyp
Butikslokaler
287 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Centralt belägen fastighet som inrymmer kontor och butiker.
Läge
Butikslokal i bra läge med generösa skyltytor. Lokalen ligger längs den nyrenoverade gågatan som går genom Eskilstuna city. I nära anslutning till lokalen finns bra parkeringsmöjligheter både i P-hus och markparkering. Lokalen är i två plan på totalt 287 kvm varav butiksytan är 200 kvm fördelat både i markplan och källarplan.
Omgivning
Fastigheten har med sitt centrala läge längs med gågatan all tänkbar service i den omedelbara omgivningen. Här finns butiker, restauranger, caféer, banker, apotek, livsmedelsaffär, systemblag samt hälso- och friskvård.
Kommunikation
Ett stenkast bort ligger stadens bussgata som är knutpunkten för kommunens busslinjer. Det tar ca 8 minuter att gå till tågstationen med bra förbindelser till bland annat Stockholm och Västerås.
Övrigt
Eskilstuna är en charmig stad med många vackra och trivsama caféer, parker och restaruanger samt stor variation av företagande.
Perfekt avstånd för företag som gärna vill infinna sig strax utanför huvudstaden med en timmes förbindelse. Allt finns inom kort gångavstånd och för den som föredrar bil finns i centrum gott om parkering.

Stadsnätet finns indraget till kopplingspunkt i fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1962
i
Begär mer info

Objekt 10597085, Kungsgatan 9

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Emma Andersson
Uthyrare
  016-551 24 44
  076-883 03 94

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler