Uthyres kontor - Stockholm

Hovslagargatan 3, City, 111 48 Stockholm Objektnummer 10597281

Adress
Hovslagargatan 3 , 111 48 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
762 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Kontorsfastighet
Läge
Ljus och fin lokal med möjlighet till storrumslösningar. Lokalen är uppdelad på fyra plan och kommunikation mellan planen sker via interntrappor. Lokalen anpassas och renoveras till ny hyresgäst i modern standard med tillvaratagen sekelskiftesmiljö. Fina detaljer och miljöer som ger personlig prägel på kontoret.

Lokalen är uppdelad på två plan och kommunikation mellan planen sker via interntrappa. I lokalen finns både storrum samt mindre rum med två till åtta arbetsplatser. Flera mötesrum samt receptionsyta samt pentry och pausrum.
Omgivning
En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.
Parkering
Garage finns i huset och ett fåtal platser finns att tillgå. Förhyrs på separat kontrakt.
Service
I kvarteren finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferensmöjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme, Restaurang B.A.R, Grand Hotel, Herr Julius, Blasieholmen Restaurang och Konferens och Lydmar BAR. Det är nära till bank och butiker.
Kommunikation
Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på ca 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.
Övrigt
Tillträde sommaren 2019

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2019-07-01, Enligt överenskommelse
Byggår
1898-1901
Våning
2 / 7

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10597281, Hovslagargatan 3

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Katarina Cygnaeus

  070-678 15 49

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler