Uthyres kontor - Stockholm

Hornsgatan 174, 2 Tr, Södermalm, Stockholm Objektnummer 10597453

Toppmodernt kontor med optimalt läge, fri utsikt, goda konferensmöjligheter och en galleria precis intill.

Adress
Hornsgatan 174, 2 Tr , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
427 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, erbjuds moderna kontor med stor potential.
Närservice
Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten.
Kommunikation
Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset, röd linje. Många busslinjer stannar utanför huset på Långholmsgatan, däribland 4:an som är en ringlinje. Garage finns i huset och påfarten till E4:an är väldigt nära.
Övrigt
Toppmodern kontorslokal med attraktivt läge i Hornstull!

Nu finns 427 kvm tillgängligt på plan 3 invid Hornstulls Galleria. Ytterst välplanerad lokal med öppen planlösning samt 3 st konferensrum i varierad storlek plus tre kontorsrum. Modernt och välutrustat pentry ger en härlig mötesplats. Tre wc varav en med dusch.

Överlåtelse av nuvarande avtal som löper ut 2019-12-31.
Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Hyra 141 639 kr/månad inklusive värme/kyla, fastighetsskatt och avfall.

Fastigheten byggdes 1958 och totalrenoverades under 2007-2009. Detta innebar en helt ny fasad och kontorsytor med mycket hög standard. Huset är med i konstprojektet 100-hus, där konstnären Mikael Pauli har valt att förse de två gavlarna med glasgranulat.

Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. City når du på 9 minuter. Många busslinjer trafikerar Hornstull som liknar ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära.

Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten.

Välkommen till Hornstull!

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, skapas kontor med stor potential.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1958
Renoveringsår
>2009
i
Begär mer info

Objekt 10597453, Hornsgatan 174, 2 Tr

m
Kontaktuppgifter

JLL

Marie Meyer
Tel:   08-453 52 03
Mobil:   076-894 45 03

  http://www.jllsweden.se
a

B2B – Kontorsmöbler