Uthyres kontor - Göteborg

Mölndalsvägen 36, Krokslätt, Göteborg Objektnummer 10597467

Ljus och fin lokal med utsikt över Mölndalsån.

Adress
Mölndalsvägen 36 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
1374 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.
Närservice
Längs med Mölndalsvägen finns ett stort serviceutbud med matbutiker, restauranger och gym. En kort promenad bort ligger svenska mässan, Liseberg, världskulturmuséet och hotell Gothia Tower.
Kommunikation
Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.
Övrigt
På plan 4 kan vi nu erbjuda en ljus och fin kontorslokal på 1 374 kvm med inflyttning under Q4 2018. Lokalen består idag av kontorsrum men går att öppna upp om ett öppet landskap efterfrågas. Här finns möjligheten att påverka materialval och utförande på pentry och kontorsplatser. Vacker utsikt över Mölndalsån och anrika Lyckholms fabriksområde. Lokalen går att slå ihop med plan 5 om mer yta efterfrågas och total yta blir då 2 407 kvm fördelade över två våningsplan.

Här sitter ni på ett kommunikativt läge med spårvagn som stannar alldeles utanför fastigheten och det är smidigt att ta sig hit med bil via de stora lederna. Korsvägen ligger endast en hållplats bort och garage finns i fastigheten.

Välkomna på visning!
i
Begär mer info

Objekt 10597467, Mölndalsvägen 36

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Johanna Käck
Tel:   031-625318
Mobil:   070-241 07 16

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler