Uthyres kontor, butik, övrig lokaltyp - Örebro

Termikgatan 9, Örebro, 70239 Örebro Objektnummer 10597471

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.

Adress
Termikgatan 9 , 70239 Örebro
Lokaltyp
Kontorslokaler
64 m2
Butikslokaler
64 m2
Övriga lokaler
64 m2
Totalyta
64 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Fastigheten ligger i det nya området Södra Ladugårdsängen, endast ca 2 km till centrala Örebro. Här finns flera natur- och parkområden men samtidigt närservice runt hörnet. Denna stadsdel har en grön och aktiv prägel där planen är att cyklister och gåendes villkor prioriteras. Flödet av cyklister, gående sammantaget med bilister på gatorna används för att skapa underlag för handel och andra kreativa verksamheter.
Service
Snett över gatan ligger en stor Coop-butik samt Friskis och Svettis. I området finns även flera restauranger och en bensinstation. Här finns många idrottsanläggningar så som en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, ridanläggning och äventyrsbadet Gustavsvik. Ett stenkast från fastigheten ligger dessutom Gustavsviks Stugby & Camping. Till Örebros centrum är det ca 2 km, där finns all tänkbar service.
Kommunikation
Fastigheten är belägen nära både busshållplats Hjortsbergstorpsvägen och Backahallen, som trafikeras av busslinje 5.
Övrigt
Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro. I denna nyproducerade fastighet som beräknas stå färdig under Q2-Q3 2018 finns en vakant hörnlokal om ca 64 kvm i markplan med skyltfönster och egen entré. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom.
i
Begär mer info

Objekt 10597471, Termikgatan 9

m
Kontaktuppgifter

Komfast

Komfast
Tel:   08-678 04 00

  http://www.komfast.se
a

B2B – Kontorsmöbler