Uthyres kontor, lager/logistik - Malmö

Derbyvägen 4, Jägersro, Malmö, 212 35 Malmö Objektnummer 10598543

Representativt kontorshus som med fördel kan nyttjas av samma hyresgäst. På bottenplan finns ett härligt lager med ljusgård som släpper in dagsljus.

Adress
Derbyvägen 4 , 212 35 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
1691 m2
Lagerlokaler
1691 m2
Totalyta
1691 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är belägen i området Jägersro i östra delen av Malmö. Bra skyltläge både mot Amiralsgatan och Agnesfridsvägen. Byggnaden består av två plan och inrymmer kontor samt ett finare lager som har kvadratisk form med en ljusgård i byggnadens mitt med härligt ljusinsläpp.
Läge
Idag består byggnaden av fyra skilda lokaler, men hela fastigheten kan med fördel brukas av samma hyresgäst. På bottenplan finns lager, verkstad, kontor samt en anslutande lastplats. Lagerdelen är fräsch med en härlig ljusgård i mitten som erbjuder dagsljus. Intill lagerdelen finns möjlighet till verkstad. Kontorsdelarna på plan 1 är fördelade på flertalet kontorsrum och två stora konferensrum. På andra plan har kontoren härliga rundade partier och burspråk som lyfter planlösningen. Även här finns konferensrum och hela våningen har fint ljusinsläpp. Ytorna går självklart att anpassa efter ert behov så att planlösningen motsvarar den verksamhet som planeras att bedrivas på plats. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.
Omgivning
Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro köpcentrum och Jägersro travbana.
Parkering
Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.
Närservice
Med bil tar du dig snabbt och enkelt till Jägersro center på endast tre minuter. Här erbjuds flertalet olika lunchrestauranger, stor variation av shopping och möjlighet att köpa mat hem på väg från jobbet, på Coop Forum.
Kommunikation
Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre ringvägen. Närheten till Inre ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Bussförbindelser finns alldeles i närheten av fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10598543, Derbyvägen 4

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler