Uthyres kontor - Stockholm

Rådmansgatan 40, City, 113 52 Stockholm Objektnummer 10598760

Fina ytor med två egna terasser med utsikt över takåsarna!

Adress
Rådmansgatan 40 , 113 52 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
2000 - 5000 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av ett stort antal olika huskroppar, varav gårdshuset är det äldsta. Fastighetens äldsta del byggdes 1900 och genomgick en totalrenovering interiört när det gäller allt vad nya tekniska installationer innebär under 2011-2012. Den öppna planlösningen har effektivitet som grundmall och det genomgående ljusinsläppet piggar såklart upp under mörka vinterdagar. Här finns allt från vanliga kontor till showrooms.

Fastigheten har under de senaste åren använts som TV-studios men är nu konverterade till kontor och utställningsytor med takhöjder som backar upp storslagna visioner.

Fastigheten har utvecklats till något av ett mediehus med flera större medieföretag, Kanal 5, Bonnier Gaming, Toca Boca, Prat PR med flera. Andra hyresgäster i huset är Björn Borg, Aveqia Matlagning, Landahl Advokatbyrå, Norrmalms Stadsdelsnämnd, Wrapp, Looström & Gelin, SOS Alarm, Företagarna och Stokab. En ljus och luftig entré från Rådmansgatan 40 följer modern standard som resten av lokalerna.

Det går en grön tråd genom arbetet med att förädla alla våra kontorsfastigheter i innerstan. I fastigheten använder vi genomgående miljövänliga material. Även energi och vattenförbrukning kommer att minimeras genom modern, energieffektiv teknik. Målet är att överträffa energikriterierna för GreenBuilding.
Läge
Här kan du tillsammans med oss skapa en fin unik arbetsplats. Bra takhöjder, stora fina fönster och egna terrasser.

Nu finns det möjlighet att få fina skräddarsydda lokaler i den vackra fastigheten Apotekaren. Ytor finns mellan ca 2000-5000 kvm.
Omgivning
Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan,Tulegatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan!

I samma kvarter som ert nya kontor finns det gott om namnkunniga grannar. Discovery Networks Sweden med bland annat Kanal 5 och Kanal 9, Företagarna, Björn Borg, Landahl Advokatbyrå, Accenture/Fjord, Unibet, Volontair, Stokab och restaurang Farang.
Närservice
All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många bra och högklassiga restauranger såsom Farang, Esperanto, Den Gamle och havet, Råkultur och Adam/Albin för att nämna några.

Träningsmöjligheter finns på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.
Kommunikation
T-banestation Rådmansgatan ligger bara 300 meter bort. För att nå Hötorget eller Odenplan krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Tilläggsuppgifter

Våning
9
i
Begär mer info

Objekt 10598760, Rådmansgatan 40

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Johanna Andersson
Uthyrare
  08-556 747 28
  070-819 81 34
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a

B2B – Kontorsmöbler