Uthyres lager/logistik - Eskilstuna

Nystrandsgatan 23, Vallby Industriområde, 633 46 Eskilstuna Objektnummer 10599096

Verkstadslokaler med primärt skyltläge längs E20. En mycket trevlig fastighet med gott om parkeringsplatser.

Adress
Nystrandsgatan 23 , 633 46 Eskilstuna
Lokaltyp
Lagerlokaler
608 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Trevlig fastighet belägen i Vallby industriområde, ett av Eskilstunas ytterområden. Mycket bra exponeringsläge mot E20. I området finns handel i olika former samt lättare industri.
Läge
En fastighet som erbjuder en variation av ytor; lager, förråd, verkstad och kontor. Även ombytesrum och bastu för anställda. Mycket gott utrymme med högt tak i verkstadsytan och gott om plats för parkering, lastbil och logistik i området. Här finns stor gemensam personalmatsal samt en trevlig inglasad ljusgård där såväl anställda som besökande kan avnjuta en paus.

Det finns port in till lokalen; 3 meter bred och 3 meter hög.
Omgivning
Fastigheten ligger i Vallby industriområde, ett område utanför citykärnan med blandad handel, lättare industri och bostäder. Mycket bra exponeringsläge mot E20.
Kommunikation
Kollektivtrafik passerar på Torshällavägen, med hållplats i direkt anslutning till Nystrandsgatan, ca 400 meter från fastigheten.
Övrigt
Vallby ligger strax utanför Eskilstunas centrum och är ett område med stor variation av verksamheter. Kommunikationen är god från centrum och Eskilstuna ligger endast en timmes färd från Stockholm med tåg som går varje timme. Mycket bra läge för företag som vill ligga utanför stadskärnan.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1983
m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Kungsleden AB (publ)  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler