Uthyres kontor - Stockholm

Alsnögatan 11, Södermalm, Stockholm Objektnummer 10599503

Vi bygger här ett effektivt kontor i tre plan om ca 2 856 kvm med industriell karaktär. Stor möjlighet att påverka planlösning och material.

Adress
Alsnögatan 11 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
2856 m2
Årshyra:
2700 kr/m²

Objektbeskrivning

Omgivning
Området är mixat med bostader, kontor och mindre servicebutiker. I anslutning till huset finns två parker med egna uteplatser. Rogivande lunchpromenade kan rekommenderas på norra Hammarby kajen eller till Fåfängan med sin unika utsikt några minuters gångväg från Det Vita Huset.
Närservice
I huset finns en lunchrestaurang och i omgivningen finns flera. Enklare service som blomaffär, sko- och nyckelservice samt matbutik finns i närheten liksom ett gym. Med en kortare promenad nås söders utbud av restauranger, shopping och övrig service. Sickla Köpstad med sitt enorma utbud ligger ca 3 minuters bilväg från Det Vita Huset.
Kommunikation
Närmaste tunnelbana är Slussen som nås av ca 40 busslinjer till och från Nacka/Värmdö och ett antal innerstadsbussar på 2 minuter samt Saltsjöbanan. Hållplatserna ligger på max 5 minuters gångväg från Det Vita Huset.
Övrigt
Vi bygger här ett effektivt kontor i tre plan om ca 2 856 kvm med industriell karaktär. Stor möjlighet att påverka planlösning och material.

Fantastiska ytor innanför tullarna skall bli nya kontor. Här är nära till allt!

Stor möjlighet för nya hyresgäster att påverka planlösning och ytskikt för att möta behov och önskemål.
i
Begär mer info

Objekt 10599503, Alsnögatan 11

m
Kontaktuppgifter

Novi Real Estate AB

Fredrik Lindén
Mobil:   010 - 33 11 340

  http://www.novire.se
a

B2B – Kontorsmöbler