Uthyres kontorshotell - Lidingö

Stockholmsvägen 18, Torsvik, 181 50 Lidingö Objektnummer 10600167

Välkommen till Torsviks Kontorshotell. Kontorshotellet för dig som söker ett prismedvetet alternativ, med hög standard och ett utmärkt serviceutbud.

Bilder saknas
Adress
Stockholmsvägen 18 , 181 50 Lidingö
Lokaltyp
Kontorshotell
12 - 24 m2

Objektbeskrivning

Läge
På Torsvik Kontorshotell finns det kontorsrum från 12 till 24 kvm med hög standard på kontorsrummen och tillhörande gemensamhetsytor. Kontorsrummen har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och många av rummen bjuder även på sjöutsikt. Ytskikten i rummen är av hög standard med parkettgolv och vitmålade väggar som ger rummen en härlig atmosfär. I hyran ingår fritt nyttjande av kontorshotellets konferensrum och i närområdet finns ett utmärkt serviceutbud.

Rumsindelat kontorshotell i ett våningsplan. Kontoren har glasväggar ut mot korridorerna. Rum är mellan 12 och 24 kvm.
Omgivning
Omgivningen kännetecknas av en blandning av bostäder, kontor och handel.
Service
I fastigheten och närliggande område finns ett utmärkt serviceutbud med bland anant Apoteket, Coop Butik, Lidingö Galleria och trevliga konditorier och restauranger.
Kommunikation
Området har ett utmärkt kommunikationsläge precis intill Lidingöbron. Precis utanför fastigheten ligger busshålsplatsen Torsvikstorg som trafikeras av flertalet bussar som tar dig till Ropsten eller vidare ut på Lidingö. Från Torsvikstorg till T-centralen tar det strax över 15 minuter med buss och tunnelbana. Fastigheten nås också mycket bra med bil och det finns tillgängliga parkeringsplatser i fastighetens garage.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Våning
6

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10600167, Stockholmsvägen 18

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Christine Wuopio
Uthyrare
  08-402 34 73
  08-4023473
  08-760 03 48

  http://www.fastpartner.se/
a

B2B – Kontorsmöbler