Uthyres kontor - Askim

Datavägen 6, Sisjön, Askim Objektnummer 10600860

Kontorslokal om 666 kvm i Sisjön som kan anpassas efter Era önskemål. Parkering finns. Närhet till lederna och bra kommunikationer.

Adress
Datavägen 6 , Askim
Lokaltyp
Kontorslokaler
666 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Högsbo/Sisjön industriområde är ett av Sveriges största och mest expansiva områden som till en början framförallt präglades av kontor och industriverksamhet men som med tiden har utvecklats till en mycket välbesökt handelsplats. De närmaste åren förväntas området genomgå en storslagen utveckling med många nya bostäder, butiker, hotell och kontor. Därtill kommer vägar att breddas, ny infrastruktur etableras och flödet effektiviseras.
Området är strategiskt placerat i direkt anslutning till Söderleden, väg 158 samt knutpunkten i Järnbrott. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser. För den bilburne finns det gott om fria parkeringsplatser att tillgå.
I närområdet finns ett stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger. En kort biltur bort ligger köpcentrum 421 och Frölunda torg med all tänkbar service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa, gym och mycket mer. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och trevliga strövområden.
Parkering
Ja
Kommunikation
Ja
Övrigt
Kontorslokal om 666 kvm i Sisjön som kan anpassas efter Era önskemål. Parkering finns. Närhet till lederna och bra kommunikationer.
i
Begär mer info

Objekt 10600860, Datavägen 6

m
Kontaktuppgifter

Savills Sweden AB - Göteborg

Adam Wilson
Tel:   +46 31 382 07 00
Mobil:   46 707 266 424

  http://www.savills.se
a

B2B – Kontorsmöbler