Uthyres kontor - City

Tegnérgatan 35, City Objektnummer 10602736

Kontor i 1800-tals hus med gammaldags prägel vid Tegnérlunden och den mysiga delen av Drottninggatan.

Adress
Tegnérgatan 35 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
130 m2
Årshyra:
4000kr/kvm /år + värme och fastighetsskatt.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Representativt hus som uppfördes år 1898. Hiss finns.
Läge
Lokalen har en rumsindelad planlösning och ytan fördelas på tre större arbetsrum i fil, ett mycket fint konferensrum, ett mindre arbetsrum i lokalens inre region samt ett genomgående rum i anslutning till pentryt som lämpar sig väl som fikarum. Övrig yta fördelas på två wc varav en med dusch samt pentry. Lokalen har vitmålade väggar och brunbetsade spegeldörrar och genomgående parkettgolv i samtliga rum. I två av rummen finns den gamla fikbensparketten bevarad. Lokalen har en härlig atmosfär med snickerier från byggnadsåren så som serveringsskåp, takrosetter och stuckatur. Takhöjden är generöst tilltagen. Bredband: ComHem finns anslutet till fastigheten och även Stokab vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör. Säkerhet: Lokalen har gallergrind samt larm som eventuellt kan övertas av nuvarande hyresgäst.
Omgivning
Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.
Parkering
På intilliggande gator och parkeringshus.
Service
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal bussliner passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1898

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10602736, Tegnérgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler