Uthyres produktion, lager/logistik - Uppsala

Kungsängsvägen 25, Boländerna, 753 23 Uppsala Objektnummer 10602793

Adress
Kungsängsvägen 25 , 753 23 Uppsala
Lokaltyp
Produktionslokaler
154 m2
Lagerlokaler
154 m2
Totalyta
154 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 7 byggnader i 3-4 våningsplan, och en stor gemensam grönskande innergård mellan husen. Mycket goda parkeringsmöjligheter.
Läge
Välkommen till Kungsporten invid Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Här finns en lagerlokal med optimal tillgänglighet och entré direkt från gatuplan. Möjlighet att skräddarsy lokalen för att passa er verksamhet. Kungsporten kännetecknas av sin grönskande innergård som omringas av silverfärgade byggnader. Området har gott om parkeringsplatser för såväl personal som kunder.

Stor ljus lagerlokal om 154 kvm på entréplan. Lokalen har i dagsläget ett lager, samt en kontorsdel med kök och wc, men går att anpassa efter behov.
Omgivning
Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 2 st (snart 3 st) First officekontor för det mer flexibla företaget. Resecentrum för tåg och busstrafik finns på behagligt promenad/cykelavstånd. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.
Service
På Kungsporten fint ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen. Under hösten planerar även Klövern att flytta kontoret till Kungsporten, vilket innebär en direkt närhet till hyresvärden.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1988
Våning
BV / 3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10602793, Kungsängsvägen 25

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Ellica Strindberg
Uthyrare
  010-482 71 22


a

B2B – Kontorsmöbler