Uthyres kontor - Stockholm

Engelbrektsgatan 5, Östermalm, 111 10 Stockholm Objektnummer 10602898

Unik vindslokal med vackert tornrum och en egen balkong! Hyresnivå om 7000 kr/kvm exkl. tillägg.

Adress
Engelbrektsgatan 5 , 111 10 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
170 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggår: 1881.
I denna vackra sekelskiftesbyggnad vid Humlegården finns stuckatur och tidsenliga detaljer bevarade. Lokalerna har högt i tak och en mix av rum i olika storlekar, som kan passa många olika verksamheter. Sommartid kan man njuta av den fina innergården som hör till fastigheten.
Läge


Fin vindslokal med utsikt över takåsarna.Lokalen är helt nyrenoverad till en fin modern produkt.Det finns ett vackert tornrum med en tillhörande liten balkong. OBS, Hissen går till plan 6, sen trappa till plan 7.
Omgivning
Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser – Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.
Parkering
Garageplats finns att hyra.
Service
Med närheten till pulsen från Birger Jarlsgatan och Stureplan där du hittar allt från shopping till ett obegränsat antal restauranger såsom Miss Voon, Pontus Seafood Bar, Vassa Eggen och Farang för att nämna några. Populära Albert & Jacks ligger i samma kvarter och erbjuder allt ifrån dagsfärskt bröd till fräscha sallader. Vill du ta ett träningspass på lunchen så finns Balance Gym på Lästmakargatan 10 eller SATS Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57D. Butikerna varierar allt i från Nathalie Schuterman, Lexington, Norrgavel till Lagerhaus. Hotel Kung Carl på Birger Jarlsgatan 21 erbjuder förutom övernattning även konferens möjligheter. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.
Kommunikation
Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 43.
Råkar du bi i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Tilläggsuppgifter

Våning
7
i
Begär mer info

Objekt 10602898, Engelbrektsgatan 5

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Johanna Andersson
Uthyrare
  08-556 747 28
  070-819 81 34
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a

B2B – Kontorsmöbler