Uthyres butik - Kungsholmen

Igeldammsgatan 14, Kungsholmen Objektnummer 10603464

Attraktivt belägen butikslokal på Kungsholmen med skyltfönster, härlig takhöjd och egen ingång uthyres utan överlåtelseavgift! Lokalen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst!

Adress
Igeldammsgatan 14 , Kungsholmen
Lokaltyp
Butikslokaler
120 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1930 och byggdes om år 1993.
Läge
Lokalytan utgörs av en butiksyta som lämpar sig mycket väl för publik verksamhet samt den inre regionen där det idag finns 3 wc. Lokalen har en härlig takhöjd (ca 3,55 m).

Lokalen kan inte hyras för ren kontorsverksamhet men kontor i kombination med en publik verksamhet kan fungera. Föreningen ser gärna en trevlig butikverksamhet som sin hyresgäst. Café och restaurangverksamhet med beredning undanbedes men delikatessbutik kan fungera. Hyresvärden kommer att byta av hela det främre fasadpartiet med entrédörr och skyltfönster. Det kommer att bli en trevlig entrédörr i ek samt ek runt skyltfönstret (likadant som syns på referensbilden).

Ventilation: Självdrag. Bredband: Det finns fiber indraget i lokalen och hyresgästen tecknar abonnemang med Bredbandsbolaget som är leverantör. Stokab finns anslutet till fastigheten.
Omgivning
I en lugn och trevlig del av Kungsholmen finns denna fina lokal. Det är nära till avkopplande promenadstråk såväl som butiksgator med ett myllrande folkliv såsom exempelvis Fleminggatan och Sankt Eriksgatan.
Parkering
På intilliggande gator enligt stadens tariff och i kringliggande parkeringshus; exempelvis Igeldammsgaraget mitt emot Igeldammsgatan 30 (Stockholm Stads Parkering) där en garageplats kostar ca 2125 kr inkl. moms/månad (för närvarande kö).
Närservice
En mängd restauranger och caféer med olika smakinriktningar finns på nära håll. All service som rimligen kan önskas finns kring Fridhemsplan, exempelvis Västermalmsgallerian, banker, apotek, flertalet mataffärer och träningsmöjligheter.
Kommunikation
Utmärkt kommunikativt läge med endast ett par minuters gångavstånd till Fridhemsplans t-banestation. Området trafikeras även av en mängd busslinjer, exempelvis 50 (Hornsberg-Stora lappkärrsberget), 53 (Henrikdalsberget-Centralen), 54 (Reimersholme-Storängsbotten), 56 (Hornsberg-Stora Essingen), 59: (Norra Hammarbyhamnen-Fredhäll) och stombusslinjerna 1 (Stora Essingen-Frihamnen, 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och 4 (Radiohuset-Gullmarsplan). Den bilburna tar sig smidigt ut på Essingeleden och E4/E20.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kräver en bankgaranti som säkerhet för hyran.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tidigast 2018-05-01 eller enligt överenskommelse.

Gatunivå

Skyltläge

i
Begär mer info

Objekt 10603464, Igeldammsgatan 14

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler