Uthyres - Uppsala

Virdings allé 28, Uppsala Business Park, 754 50 Uppsala Objektnummer 10603521

Nu söker vi dig som vill driva frisör i Uppsala Business Park.

Adress
Virdings allé 28 , 754 50 Uppsala

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen ligger i perfekt läge i mittkärnan av Uppsala Business Park och angränsar till den allmänna korridoren där dagligen människor passerar som bl.a. är på väg till och från den närliggande restaurangen, konferensanläggning och gym. Ytan är flexibel.
Omgivning
Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. Bra kommunikationer till centrum finns via stadsbussar. Vid områdets södra infart finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss. I Uppsala Business Park arbetar över 2 700 personer i drygt 85 olika företag. Dessa personer träffas kring de naturliga mötesplatserna som t ex restaurang och konferensanläggning för interaktivt utbyte.
Parkering
Uppsala Business Park erbjuder goda parkeringsmöjligheter för såväl besökare som hyresgäster. Cykelvägarna är väl utbyggda till området.
Service
Vi utvecklar ständigt vår service för att du enkelt ska kunna driva din verksamhet här hos oss. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation, säkerhet etc. Det finns restaurang, dagis, reception, konferensanläggning och gym.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
i
Begär mer info

Objekt 10603521, Virdings allé 28

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Andreas Larsson
Junior förvaltare
  010-482 72 63


a

B2B – Kontorsmöbler