Uthyres butik - Uppsala

Kungsgatan 115, Kungshörnet, 753 18 Uppsala Objektnummer 10603523

Adress
Kungsgatan 115 , 753 18 Uppsala
Lokaltyp
Butikslokaler
556 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 5 fristående 3-våningshus. Varje huskropp har sin egen entré med hiss. Fastigheten har både kontorslokaler, butiker och stor parkering med många platser.
Läge
Välkommen till Kungsgatan 115 och den här stora ljusa gavellokalen intill Kungsgatan och Kungsängsleden. Stora fönsterpartier släpper in ljuset i lokalen och gör den mycket trivsam. Läget är det allra bästa för hög synlighet och bra tillgänglighet. Utanför lokalen finns det gott om parkeringsplatser för såväl hyresgäster som besökare. Denna lokal är speciellt lämplig för träningsverksamhet, en större butik eller för möbelutställning till exempel

Stora ljusa öppna ytor med fönster i 2 väderstreck. Kontor, pentry samt wc med dusch, förråd med städskrubb. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter verksamhetens behov.
Omgivning
Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser för såväl hyresgäster som besökare.
Service
I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack. Kungsporten som finns på andra sidan Kungsgatan kommer i höst få en konferensanläggning, som kan nyttjas av våra hyresgäster.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1986
Våning
BV / 3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10603523, Kungsgatan 115

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Ellica Strindberg
Uthyrare
  010-482 71 22


a

B2B – Kontorsmöbler