Uthyres kontor - Eskilstuna

Kungsgatan 9, Centralt, 632 20 Eskilstuna Objektnummer 10605938

Belägen på Eskilstunas gågata med utmärkt läge och närhet till service och kommunikationer.

Adress
Kungsgatan 9 , 632 20 Eskilstuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
170 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Centralt belägen fastighet som inrymmer kontor och butiker. Fastigheten består av 4 våningsplan. Hiss finns i fastigheten som även går ner till källarplan.
Läge
På fjärde våningen i en centralt belägen fastighet ligger detta kontor som har mycket bra ljusinsläpp. Planlösningen består av en stor välkomstyta, ett stort öppet landskap, två separata kontorsrum, pentry och arkiv.
Omgivning
Fastigheten har med sitt centrala läge längs med gågatan all tänkbar service i den omedelbara omgivningen. Där finns butiker, restauranger, caféer, banker, livsmedelsaffär samt hälso- och friskvård.
Parkering
Garageplats. Går att hyra.
Kommunikation
Det tar ca 8 minuter att gå till tågstationen där det finns förbindelser med bl a Stockholm och Västerås varje timme. Ett stenkast bort, vid Fristadstorget och Rademachergatan, passerar de flesta busslinjerna.
Övrigt
Eskilstuna är en charmig stad med många vackra och trivsama caféer, parker och restaruanger samt stor variation av företagande.
Perfekt avstånd för företag som gärna vill infinna sig strax utanför huvudstaden med en timmes förbindelse. Allt finns inom kort gångavstånd och för den som föredrar bil finns i centrum gott om parkering.

Stadsnätet finns indraget till kopplingspunkt i fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1962
m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Kungsleden AB (publ)  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler