Uthyres kontor - Östermalm

Linnégatan 26, Östermalm Objektnummer 10606574

Attraktivt belägen lokal intill Östermalms Torg som passar företaget som söker en representativ adress och lokal!

Adress
Linnégatan 26 , Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
177 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden uppfördes år 1894. Ombyggnadsår 1989. Fastigheten inrymmer huvudsakligen kontorslokaler och butikslokaler i bottenplan. Fastigheten uppgår till totalt cirka 4300 m² och består av sex våningar ovan mark i gathuset, fem våningar i gårdshuset samt ett källarplan. Fastigheten har tre entréer, alla med rika dekorationer bevarade. En entré vetter mot Nybrogatan och de övriga två mot Linnégatan. Samtliga angränsar till innergården.
Läge
Kontor om ca 168 m² enligt fastighetsägaren. Lokalen har en storrumslösning med en öppen yta längst in. Övrig yta fördelas på ett pentry i anslutning till den öppna ytan samt två fräscha wc varav en med dusch. Lokalens trevliga balkong som vetter mot innergården ger ett mervärde. Detta rum har tidigare delas av varför det går att ta bort denna vägg mellan detta rum och lokalens innersta rum. Lokalen har generös takhöjd i rummen, fiskbensparkett, vackra fönster och bevarade fina snickerier från det förra sekelskiftet så som höga golvlister och stuckaturer. Lokalen är utrustad med kyla. Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten, fiberbredband möjligt.
Omgivning
Kort gångavstånd till Humlegården. Du har även gångavstånd till Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.
Parkering
Parkering finns på intilliggande gator och parkeringsgarage, exempelvis i Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan) eller Nybrogaraget på Nybrogatan 46.
Närservice
All tänkbar service inom gångavstånd vid exempelvis Östermalms torg. På Strandvägen hittar Du trevliga caféer och restauranger. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också nära till Dramatens kulturutbud.
Kommunikation
Gångavstånd till flertalet busslinjer samt Östermalms torgs t-bana.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1894
Våning
3
i
Begär mer info

Objekt 10606574, Linnégatan 26

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler