Uthyres kontor - Växjö

Västra Esplanaden 9 A-B, Centrum, 352 31 Växjö Objektnummer 10606851

Ljust kontor med kontorsrum

Adress
Västra Esplanaden 9 A-B , 352 31 Växjö
Lokaltyp
Kontorslokaler
953 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Kontorsbyggnad i fyra våningar med underjordiskt garage.
Läge
Modern och effektiv rumsindelad kontorslokal i centrala Växjö. Fönster åt tre väderstreck som ger ett ljust och trevligt arbetsklimat. Gott om parkeringsplatser både utomhus och i garage.
Omgivning
Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.
Närservice
I Växjö centrum finns en bra blandning av familjevänliga vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av butiker, caféer och kultur. Kommunen ligger vackert med flera sjöar, strövstigar och vandringsleder på nära håll.
Kommunikation
Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1971
i
Begär mer info

Objekt 10606851, Västra Esplanaden 9 A-B

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Helena Dellborg
Uthyrare
  031-755 56 01
  0706-85 66 60

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler