Uthyres kontor - Solna

Frösundaviks Allé 1, Frösunda, Solna Objektnummer 10610367

Välkommen till ett unikt kontorshus mitt i Hagaparken, bara några minuter från stan! Läs mer på www.frösundavik.se

Adress
Frösundaviks Allé 1 , Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
6000 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Ett flertal namnkunniga företag har förstått fördelarna med att ha sitt kontor i Frösundavik, bland annat Ford, Schneider, SAS, Merck, Commvault, Enaco, Lufthansa, Brunswick m fl.
Parkering
Garage i huset och utomhusparkering
Service
I Frösundavik finns det det mesta man behöver för en arbetsdag i huset, men bara en kort bit bort ligger Frösunda och även Arenastaden med ett nästintill obegränsat utbud av mat, service och butiker .
Övrigt
Frösundavik är som ett all inklusive-hotell för företag och perfekt för dig som vill få ut mer av din vardag. Här sitter du mitt i nationalstadsparken, men ändå bara minuter från city samtidigt som du är har Arenastaden precis intill.

I huset hittar du fullutrustat gym och gruppträning för alla smaker och fina joggingstråk i vackra Hagaparken. Här finns stora och små konferensrum och hörsalar med cateringmöjligheter men också posthantering, receptionstjänster och vaktmästeri. Dessutom är du aldrig mer än några trappor bort från en generös lunchmeny eller en avkopplande fikastund. Livet blir smidigare med allt under ett och samma tak.
i
Begär mer info

Objekt 10610367, Frösundaviks Allé 1

m
Kontaktuppgifter

Strateg Fastighetskonsult AB

Nils Jöninger
Tel:   08-555 147 03
Mobil:   070-750 60 83

  http://www.strategfastighetskonsult.se
a

B2B – Kontorsmöbler