Uthyres kontor - Johanneshov

Bolidenvägen 14, 12163 Johanneshov Objektnummer 10613137

Korttidskontrakt erbjuds i en representativ evakueringslokal och med möjlighet upp till två års kontrakt. Genomgående ljus och varm kontorslokal med varierande rumsstorlek samt ljusa trämaterialval och praktiskt kontorsmatta som dämpar ljudet.

Adress
Bolidenvägen 14 , 12163 Johanneshov
Lokaltyp
Kontorslokaler
500 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1959 och lokalen är renoverad 2011-12 till nuvarande standard.
Läge
Lokalen kan hyras ut till företaget som letar både kortare kontraktstid och längre upp till två år och därefter löpande uppsägningstid om nio månader. Representativ lokal och med möjlighet att snabbt komma in om man letar efter evakueringslokal omgående. Genomgående ljus och varm lokal i och med dess höga läge mot omgivningen samt trevliga trämaterialval. Ljuddämpande filtmatta i korridorerna samt i dem flesta rummen varav i några har man valt att lägga parkettgolv. Varierande storlek av kontorsrum där dom flesta är i öppet landskap för team/grupper om ca 4-6 personer. Praktiska mindre samtalsrum/telefonrum med ljudklassade dörrar. Kyla finns installerad på denna våningsplan vilket borgar för gott klimat. Mindre pentry på enda långsidan för kaffepausen och större pentry/kök i anslutning till matsalen för lunchtimmen. Fyra toaletter varav en med dusch och en som är RWC anpassad. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med hiss i trapphuset samt med hiss vid ändan av utetrappan på kortsidan av entrén som är huvudentrén för alla plan förutom BV!
Omgivning
Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader i nära anslutning samt Lindeparken bredvid för en trevlig promenad under lunchen.
Parkering
Q-Park har ansvaret för parkeringen och till dom kan man vända sig om man önskar hyra p-plats för dygnet runt på veckodagarna eller hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsplatser runt huset som betalas per/h.
Service
All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger för en trevlig lunch eller middag. Hovet, Globen samt Tele 2 Arena erbjuder även flertalet intressanta evenemang och övernattning kan ske på Quality Hotel Globe.
Kommunikation
Globens T-bana med linje 19 nås på ca 5 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).
Hyresgäster
Caverion Sverige AB
Övrigt
Fiber finns indraget. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med korttidskontrakt och upp till två års kontrakt som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1959
Renoveringsår
2011
Våning
3 / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10613137, Bolidenvägen 14

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler