Uthyres kontor - Göteborg

Drakegatan 6-10, Gårda, Göteborg Objektnummer 10613185

Attraktivt modernt kontor i centrala Gårda.

Adress
Drakegatan 6-10 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
1250 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Gårda är ett expansivt utvecklingsområde med närhet till Göteborgs centrum. Under senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler.
Parkering
Gårda är ett expansivt utvecklingsområde med närhet till Göteborgs centrum. Under senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler.
Närservice
Lunchrestaurang finns i fastigheten och i området finns ett flertal alternativ. Preem och Statoil ligger vid infarten till Gårda Norra .
Kommunikation
Fastigheten ligger lättillgängligt strax intill E6/E20. En kort promenad bort ligger hållplatserna Ullevi Södra och Ullevi Norra som trafikeras av ett flertal buss- och spårvagnslinjer.
Övrigt
Nu kan vi erbjuda en större lokal som i första hand lämpar sig för företag som vill sitta i öppen planlösning med inslag av tysta rum och konferens. Bra yta för stormöten finns. Lokalen har en trevlig öppen pentrydel med utgång till egen terrass. Förhöjd takhöjd på 2,88 m. I lokalens bakkant finns ett lastintag med egen varumottagning. Wc/dusch/ städ finns.
Stor inbjudande gemensam konferensanläggning med terrass och bastu finns högst upp på plan 16 i höghusdelen. Parkeringsplatser finns att hyra i huset eller i närområdet. Lunchrestaurang finns i marknivå samt många andra inom gångavstånd i Gårda. Närhet till Göteborgs stad cykelparkeringar "Styr&Ställ". Inflyttning omgående.

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10613185, Drakegatan 6-10

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Marie Lekmark
Tel:   031-631182
Mobil:   076-806 40 50

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler