Uthyres kontor, kontorshotell - Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby, 194 61 Upplands Väsby Objektnummer 10613208

Trevlig kontorslokal om 60 kvm i fint skick med gemensamt wc, pentry och omklädningsrum

Adress
Johanneslundsvägen 2 , 194 61 Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorslokaler
60 m2
Kontorshotell
60 m2
Totalyta
60 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Väl omtyckt fastighet med mycket charmiga och exklusiva trapphus.Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Detta ger ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!
Läge
Möjlighet att hyra mindre kontorslokal om 60 kvm.
Lokalen har en flexibel planlösning och möjlighet finns till en helt öppen yta alternaitvt rumsindelat.
I förhyrningen ingår gemensamma ytor tillsammans med andra hyresgäster som komplett kök, flera konferensrum samt flera toaletter samt dusch.
Parkering
Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra.
Närservice
Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, Friskis och Svettis.
Kommunikation
Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster.
Med busslinje som stannar 100 meter från fastigheten och man tar sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.
Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
i
Begär mer info

Objekt 10613208, Johanneslundsvägen 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a

B2B – Kontorsmöbler