Uthyres kontor - Stockholm

Kungsgatan 2, City, 111 45 Stockholm Objektnummer 10615389

Mitt i pulsen från Stureplan finns denna fina lokal med utsikt över Stureplan och Birger Jarlsgatan!

Adress
Kungsgatan 2 , 111 45 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
416 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är byggd 1929 och består av 9 våningar, varav 1 våning är källarplan. En av våra mest centrala fastigheter, belägen vid Stureplan i början av Kungsgatan. Den inrymmer kontors lokaler, butiker i entréplan och även ett hotell.
Läge
Fantastiskt fin lokal med utsikt över Stureplan och Birger Jarlsgatan.
Vi totalrenoverar denna lokal till ett fantastiskt utförande i en av Stockholms vackraste och mest välbelägna fastigheter.Bilderna är inspirationsbilder från en annan Hyresgäst.

Härlig lokal med högt i tak och fantastisk utsikt mot Stureplan. Lokalen har en generös storruumslösning med möjlighet att dela upp i en intern del och en extern del med en mycket trevlig entré och loungedel.
Omgivning
Denna fastighet ligger mitt i pulsen från Stureplan och alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser - Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Direkt utanför entrén finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.
Service
Du har ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan med sin puls och allt sitt utbud ligger direkt utanför dörren. Lunchställen av stor variation finns i närområdet.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass -allt mellan laseryoga och afrodans- säger sig självt.

Gymmet Balance finns på Lästmakargatan Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar mellan Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor
Kommunikation
Både bussar och tunnelbana på väldigt nära avstånd. Knappt 10 minuters promenad till T-centralen. Tunnelbanans röda linje (Ropsten och Mörby Centrum) på 2 minuters promenad till tunnelbanestation Östermalmstorg.
Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 56.
Råkar du bo i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Tilläggsuppgifter

Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10615389, Kungsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Johanna Andersson
Uthyrare
  08-556 747 28
  070-819 81 34
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a

B2B – Kontorsmöbler